Diensten

Spaar icon + vierkant Sparen

Positief consumenten gedrag belonen. Dat is het doel van het Loyalty spaarprogramma. De consument kan punten sparen en deze bij voldoende saldo inwisselen voor cadeaus uit verschillende winkels.
lees meer

Winkels icon + vierkant Virtual Reality & 360 winkelen

Voor Mobile Mall gebruiken we een vernieuwende techniek, namelijk 360 winkelen. Met 360 winkelen willen we dat stukje beleving wat we als consument ervaren in de winkel, integreren in online shoppen. Virtueel door de winkel wandelen en producten bekijken.
lees meer

Aanbiedingen icon + vierkant Aanbiedingen

Via de app zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar van alle winkels. Het onderdeel aanbiedingen bestaat uit twee verschillende onderdelen: aanbiedingen bekijken en kopen & Thema Top 5.
lees meer

 

bezorg tegel2 Bezorgen

Nadat de bestelling is geplaatst kan de consument kiezen tussen ophalen of laten bezorgen. Wij bezorgen de pakketten binnen 2 uur bij u thuis.
lees meer

 

trymeout tegel TryMeOut-shop

Elk winkelcentrum heeft een eigen TryMeOut-shop. Dit is enerzijds het kantoor van Mobile Mall, waarbij het team altijd aanwezig is als aanspreekpunt. Daarnaast wordt de Thema Top 5 van alle winkels hier aangeboden en worden er ‘Local Heroes’ verkocht, producten uit de buurt.
lees meer